• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Serie A-ekspert: Sådan ser Eriksens fremtid ud

Foto: Getty Images

Der er smil og glade dage hos Christian Eriksen i Inter, efter han er begyndt at få mere spilletid, mener engelsk Serie A-ekspert.

Af tipsbladet.dk

I en kronik på det engelsk-sprogede Serie A-medie Football-Italia, skriver chefredaktør og Serie A-ekspert, Richard Hall, at Christian Eriksen nu ser ud til at trives i Inter.

Ifølge Hall var der tvivl om, hvorvidt Inter-træner, Antonio Conte, overhovedet ville have den danske kreatør i januar sidste år, og siden har der været rygter om, at Christian Eriksen ikke gad spille i Contes system, at han var doven, og at samarbejdet mellem de to var brudt sammen.

Sådan ser det langt fra ud i dag, hvor Christian Eriksen endelig ser ud til at have fundet sin fremtidige rolle på Inter-holdet.

- Conte taler om, at hans attitude er ændret, at han har mere selvtillid, og at hans måde at spille på har ændret sig, så han er mere sikker på bolden.

- Nu ser det også ud til, at han er glad, og som ugerne går, forventes det, at han får mere spilletid, skriver Richard Hall, der vurderer, at Christian Eriksens opblomstring har gjort Inter favoritter til Serie A-titlen.

Kort før vinterens transfervindue lød det fra Inter, at de forventede at sælge Christian Eriksen, men det skete som bekendt ikke, og nu er det tvivlsomt, om de overhovedet vil af med ham til sommer.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...