• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Sevilla henter argentinsk landsholdsspiller i Portugal

Foto: Getty Images

En argentinsk landsholdsback skal forstærke Sevilla.

Af tipsbladet.dk

Europa League-vinderne Sevilla har sikret sig en forstærkning til deres forsvarskæde i form af argentinske Marcos Acuna.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Læs også:Officielt: FC København udlejer Michael Santos

Ifølge det spanske medie Marca betaler Sevilla i omegnen af 75 millioner for argentineren, mens prisen kan stige med yderligere 15 millioner, afhængig af argentinerens og klubbens præstationer.

Marcos Acuna er en 28-årig venstre back, og han kommer til den spanske storklub fra Sporting CP i Portugal, hvor han har spillet siden 2017 og har været en stor profil i de seneste år.

Mens han har spillet næsten 100 kampe for Sporting over de seneste år, har han også optrådt 27 gange for det argentinske landshold, siden han debuterede på landsholdet i 2016. Han spillede dog blot én kamp ved VM i Rusland i 2018.

I Sevilla skal Marcos Acuna erstatte Sergio Reguilon, som klubben havde lejet i Real Madrid i den forgangne sæson. Den 23-årige spanier var en stor profil med tre mål og fire oplæg på 36 kampe, men er altså vendt tilbage til Real Madrid denne sommer. 

Sevilla har endnu ikke været i aktion i den nye La Liga-sæson.  

Læs også:Avis: AGF har forhørt sig på FC København-keeper

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...