• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Sevilla og Monaco bytter offensivprofiler med rekordhandel

Sevilla handler forstærkning til offensiven i Monaco, og Monaco gør det samme i Sevilla. For spaniernes vedkommende er der tale om klubbens største salg nogensinde.

Af tipsbladet.dk

Transferguruen Monchi vendte forrige år tilbage til sportsdirektørposten i Sevilla efter en kort afstikker til Roma. At den anerkendte transferhandelsmand igen har sat sig til rettet i det sæde, han også bestred fra 2000 til 2017, er i den grad til at se.

Monchi og Sevilla offentliggør i dag, at de hender offensivprofilen Rony Lopes i Monaco. Det er Sevillas 11. nye spiller i dette transfervindue. Dog ryger der en endnu større profil den anden vej, da Sevilla sælger sin franske topscorer Wissam Ben Yedder.

Ben Yedder, der har taget en utraditionel vej til europæisk topfodbold, da han startede sin professionelle karriere som futsal-spiller, skifter til Monaco i en handel, der sender 300 millioner kroner Sevillas vej. Det er sportsdirektør Monchi og Sevillas største handel nogensinde.

29-årige Ben Yedder scorede i sine tre år i Sevilla 38 mål i 91 La Liga-kampe. Han står noteret for fire landskampe for Frankrig.

23-årige portugisiske Rony Lopes skifter til Sevilla efter to år i Monaco. Han har en fortid i Manchester City, hvor han blev hentet til som ungdomsspiller, men aldrig brød igennem.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...