Video : Tipsbladet
Champions League

Sevilla-træner fik annulleret mål mod Real Madrid: Skammeligt

Sevilla-cheftræner Julen Lopetegui var tydeligt utilfreds med dommerens beslutning om at annulleret holdets scoring i første halvleg mod Real Madrid

Real Madrid vandt lørdag eftermiddag med 2-1 over Sevilla, men det kom efter et opgør, hvor Sevilla undervejs fik annulleret en scoring, da VAR havde gennemset målet.

Her blev der lavet en screening, som kunne se helt normal ud, hvorefter Luuk de Jong sendte bolden i netmaskerne med et flot hovedstød. Men det blev altså annulleret, så Sevilla gik glip af at komme foran med 1-0 i kampen. Det var endvidere i første halvleg, og i pausen kunne man høre en tydeligt frustreret Julen Lopetegui i spillertunnellen.

Det skriver den spanske sportsavis Marca.

- Det er skammeligt. Det er skammeligt, råbte den nuværende Sevilla-træner, som tidligere har stået i spidsen for netop Real Madrid.

I anden halvleg scorede Casemiro to gange for Real Madrid, mens Luuk de Jong stod for det enlige Sevilla-mål, som overlevede VAR-gennemsynet til trods for, at en Sevilla-spiller muligvis havde hånd på bolden inden.

Med sejren er Real Madrid på førstepladsen med tre point ned til Barcelona, der spiller søndag mod Granada.