• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Nicklas Grodt Degn

Simeone inden nyt Ronaldo-møde: Han er et dyr foran mål

Foto: Getty Images

Diego Simeone anerkender Cristiano Ronaldo, der ofte boltrer sig, når Atletico Madrid står på den modsatte banehalvdel.

Af degn

Onsdag aften mødes Atletico Madrid og Juventus i de to holds Champions League-åbning i en gentagelse af sidste sæsons ottendedelsfinale.

Den endte med Juventus-avancement efter et Cristiano Ronaldo-hattrick i returopgøret, og i aften står stjernen atter overfor sine gamle Madrid-rivaler og Diego Simeone.

- Det er svært at forberede sig på en spiller som Cristiano. Han er en et dyr foran målet, sagde Diego Simeone på pressemødet forud for kampen ifølge The Independents hjemmeside.

Han tilføjede:

- Han har en utrolig statistik og er altid svær at kontrollere i enhver målscorende position. Han har fået os til at lide tidligere, men nogle gang er det vores tur til at tabe og andre gange vinder vi.

Atletico Madrid er således også Cristiano Ronaldos favoritmodstander. Intet andet hold har indkasseret flere mål, hvor portugiseren har haft enten sidste ellers næstsidste fod, ben eller hoved på.

I sin tid som Juventus- og Real Madrid-spiller har Cristiano Ronaldo stået overfor Atletico Madrid 31 gange. Han har scoret 25 mål og lavet otte assists mod klubben.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...