• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Simon Kjær hyldes overalt: - En ægte anfører

Foto: Getty Images

Simon Kjær modtager kæmpe hyldest for sin indsats i forsøget på at redde sin gode ven Christian Eriksen og håndtere hele situationen i minutter efter med en professionalisme.

Af tipsbladet.dk

Landsholdets anfører Simon Kjær kunne ikke spille kampen mod Finland færdig, da situationen omkring hans gode private ven fylde for meget.

Men efter kampen er Simon Kjær den spiller, der sammen med Kasper Schmeichel bliver hyldet for indsatsen, da katastrofen indtraf og Christian Eriksen kollapsede på banen.

Alverdens medier, fodbold-journalister og i det hele taget blot brugere af sociale medier fremhæver Simon Kjær for at være den første, der ydede førstehjælp til Christian Eriksen ved blandt andet at sørge for, at den kollapsede stjernerspiller ikke slugte tungen og derved kunne blive kvalt i den allerede kritiske tilstand.

Kjær var også manden, der sørgede for at tale og informere Christian Eriksens kæreste, da hun fra tribunen kom på græsset tæt på, hvor Christian Eriksen kæmpede for sit liv.

Landsholds-anføreren stod også i spidsen for den cirkel, som hele holdet dannede omkrig Eriksen, så lægerne kunne arbejde i et afskærmet område uden kameraer og tilskuere kunne følge fuldstædnig med i alt, hvad der foregik.

Vi har samlet nogle af de mange reaktioner her:

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...