• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Simon Kjær lever drømmen i Milan

Foto: Getty Images

Milan-spilleren Simon Kjær er glad for den tillid, han har fået i den norditalienske klub.

Af tipsbladet.dk

Den danske landsholdsspiller Simon Kjær skiftede i januar på en lejeaftale til AC Milan, hvor han føler, at han er faldet godt til. Derudover har skiftet til Milano-klubben også været noget, som han søgt i sin karriere.

Det fortæller han i et interview med Sky Sport Italia.

Læs også:Avis: Simon Kjær alligevel i spil til Roma-opgør

- Da jeg fik chancen for at komme til Milan, så var det en drøm, der blev til virkelighed efter at have jagtet det i flere år, lyder det fra Simon Kjær.

Derudover peger han også på, at det har betydet en del for ham, at Milan-træner Stefano Pioli har vist ham godt med tillid og satte ham på banen.

Læs også:Medie: Milan sparer småskadet Kjær mod Roma

- Han vidste, at jeg havde godt med erfaring og lod mig spille. Jeg har ikke brug for mere, fortæller den danske midterforsvarer, som siden har dannet fast makkerpar med Alessio Romagnoli i Milan-forsvaret. 

Nu venter et opgør mod en af Kjærs gamle klubber, Roma, og det er noget, som han ser meget frem til at være en del af.

- Man får adrenalin af kampe som disse. På søndag bliver det varmt, og stadionet bliver tomt. Det bliver en ny oplevelse, men vi er klar. Det er helt sikkert, siger Kjær, der også slår fast, at hans knæ har det fint og bliver bedre og bedre dag for dag.

Læs også:Italienske medier aflyser skadesfrygt for Simon Kjær

Læs også:Milan-træner krydser fingre for skadet Kjær

Læs også:Milan har købsoption på Simon Kjær: Udløbsdato nærmer sig

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...