• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Simon Kjær skal have ny træner: Europa League-fiasko var dråben

Den spanske La Liga-klub Sevilla har fredag valgt at fyre træneren, og i stedet skal sportsdirektøren i klubben tage over frem til sommer.

Af tipsbladet.dk

Den danske landsholdsanfører Simon Kjær skal have ny cheftræner i Sevilla efter deres overraskende Europa League-exit torsdag aften mod tjekkiske Slavia Prag. Klubben har nemlig valgt at fyre træner Pablo Machin.

Det oplyser den andalusiske klub fredag eftermiddag via dens officielle hjemmeside.

Sevilla oplyser dog, at det ikke kun handler om torsdagens nederlag, men beslutningen om at fyre Machin er kommet efter en række dårlige resultater. Den endelige erstatning er endnu ikke fundet, og derfor bliver det sportsdirektør Joaquin Caparros, der tager over med Carlos Marchena og Paco Gallardo som assistenter.

Det er planen, at Caparros tager over fra nu af og frem til sommerferien. Det er desuden ikke første gang, at han prøver at tage rollen som midlertidig træner. Det samme gjorde han, da Vincenzo Montella blev fyret i sidste sæson.

Som sædvanligt husker den fyrende klub dog også at takke for det arbejde, som Machin har lavet i Sevilla, ligesom de ønsker ham held og lykke i fremtiden.

Der vil senere i eftermiddag klokken 14.45 afholdes et pressemøde.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...