• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Nikolaj Kesting

Sjælden ærlig Zlatan: Er ikke superman

Foto: Getty Images

Den gamle svensker indrømmer, at han bliver nødt til at lytte mere til sin krop nu, end da han var ung.

Af kesting

Zlatan Ibrahimović fylder intet mindre end 40 år om otte dage. 

Det er med andre ord mere end imponerende, han fortsat spiller fodbold på det højeste niveau, men det er heller ikke lige så nemt, som det var engang for svenskeren. 

Det siger han til Sportweek ifølge Goal. 

- Da jeg var ung, spillede jeg selvom jeg havde smerter i mine sener. Jeg ville vinde og score for enhver pris. Med tiden er jeg begyndt at bruge mit hovedet, og jeg har indset, hvor vigtigt det er at lytte til sin krop, siger Zlatan Ibrahimović. 

- Mit hoved har det fint, men min krop er ved at blive gammel og den kan ikke altid følge med hovedet. Det er et problem. I år er jeg nødt til at lytte til alle de små signaler min krop sender mig, fortsætter han. 

Det er kun blevet til en enkel kamp for Zlatan i denne sæson, men svenskeren håber på at blive klar til Champions League-kampen mod Atletico Madrid i midtugen. Blandt andet fordi han nu holder de pauser, han har brug for. 

- Kun ved at gøre det, kan jeg undgå at konsekvenserne bliver værre. Jeg bliver nødt til at tænke kortsigtet og tage dagene en ad gangen og indse, jeg ikke er Superman, siger Zlatan. 

Ibrahimović har kontraktudløb med Milan til sommer. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.