• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League arp2

Skadelisten er lang: Sådan kan Liverpool starte mod Leicester

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp og Liverpool er hårdt ramt af skader før søndagens Premier League-brag mod Leicester. Her er et bud på, hvordan mestrene kan stille op.

Af arp2

Liverpool vandt i sidste sæson det engelske mesterskab i overlegen stil.

Det gjorde de blandt andet ved at holde et tårnhøjt bundniveau, men også ved at holde nøgleprofiler skadesfri gennem store dele af sæsonen.

Jürgen Klopp har dog ikke haft samme held i starten af den nye sæson, og forud for søndagens opgør mod Leicester City må den tyske cheftræner se bort fra adskillige stamspillere. 

Virgil van Dijk er som bekendt ude med en langvarig knæskade, mens også nyindkøbet Thiago Alcantara og midtbanespilleren Alex Oxlade-Chamberlain er ude med skader. I de seneste dage og uger er ondt så også blevet værre for Liverpool, der nu også må undvære Mohamed Salah, som er testet positiv for coronavirus.

Trent Alexander-Arnold udgik i den seneste kamp mod Manchester City, mens også Joe Gomez er blevet skadet under træningen. Venstrebacken Andy Robertson døjer ligeledes med lægproblemer og er derfor på vippen.  

Og det bliver værre endnu.

Fabinho er også tvivlsom til opgøret, mens også anfører Jordan Henderson udgik for England i landsholdspausen og er meldt skadet. Unge Rhys Williams døjer angiveligt også med nogle problemer.

Det tyder med andre ord på, at Jürgen Klopp må sætte sine lid til spillere som Sadio Mané, Roberto Firmino og storspillende Diogo Jota i offensiven, mens midterforsvaret kan blive en uvant konstallation med Joel Matip og Nathaniel Phillip.

Den britiske avis Evening Standard er kommet med et bud på, hvordan Liverpool kan ende med at stille op til opgøret. Se det herunder.

Leicester City topper tabellen efter de første otte spillerunder. Liverpool ligger på tredjepladsen.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...