• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Skæbnekamp: AS Roma-træner nærmer sig fyring

Foto: Getty Images

Storklubben AS Roma skal måske snart have ny cheftræner.

Af tipsbladet.dk

Der kan meget vel være et trænerskifte på vej i traditionsklubben AS Roma.

Sædet under cheftræner Paulo Fonseca har længe været varmt, og nu nærmer han sig efter sigende et exit fra klubben. Det skriver flere italienske medier, heriblandt Il Messaggero.

Ovenpå en række skuffende resultater mødtes Paulo Fonseca med hovedstadsklubbens ejere, Dan og Ryan Friedkin, samt sportsdirektør Tiago Pinto mandag, og der var blevet spekuleret i, om han ville blive fyret ved det møde.


Det var dog ikke tilfældet, men senere på ugen kan AS Roma fyre ham.

Torsdag møder AS Roma nemlig Manchester United i returopgøret af Europa League-semifinalerne, efter det første opgør sluttede 6-2 til englænderne. Hvis det slutter med endnu et skuffende nederlag, kan han meget vel fyres, skriver Il Messaggero.  

I så fald skriver den romerske avis, at Bruno Conti, Morgan De Sanctis, Fabrizio Piccareta og Alberto De Rossi er kandidater til at overtage tjansen på vikarbasis.

Det ventes, at Roma til sommer henter den tidligere Napoli-, Chelsea- og Juventus-træner Maurizio Sarri til klubben som ny cheftræner. Det er endnu ikke bekræftet. 

Tidligere har italienske medier skrevet, at spillerne i Roma skulle være utilfredse med Paulo Fonseca. Det kan du læse mere om her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...