• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Skal væk fra Liverpool: Her kommer han ikke til at vinde Ballon d'Or

Foto: Getty Images

Det vil kræve et skifte væk fra Liverpool, hvis Sadio Mané skal gøre sig håb om at vinde Ballon d'Or i fremtiden, vurderer tidligere landsholdsspiller.

Af marboe

Sadio Mané blev nummer fire, da Ballon d'Or skulle uddeles for 2019.

Omvendt var holdkammeraten Virgil van Dijk få stemmer fra at tage prisen foran Lionel Messi, og netop dette er et udtryk for, at senegaleseren ikke befinder sig det rette sted, hvis han vil vinde den prestigefyldte guldbold i fremtiden.

Det mener den tidligere landsholdsspiller for Senegal, Diomansy Kamara.

- Hvis Mané en dag ønsker at vinde Ballon d'Or, er han måske nødt til at forlade Liverpool, fordi han ikke kan udmærke sig i klubben, selv om de leverer enestående præstationer. Han skal fortsætte ad den vej, han befinder sig på, da han ikke var langt fra podiet sidste år, og efter min mening burde han måske endda have vundet.

- Nu skal han fortsætte med at arbejde og måske endda skifte klub, for vi har set, at Liverpool ikke rigtigt spiller efter Manés styrker. Folk stemte på Virgil van Dijk, selv om Mané, og i mindre grad Mohammed Salah, var på samme niveau, udtaler han til ESPN.

Kamara har et godt bud på, hvor Mané i stedet skal tage hen.

- Når man overvejer hans værdi på markedet og kvaliteten på det hold, han spiller på, er der ikke mange klubber, han kan tage til. Så vi er nødt til at snakke om Real Madrid.

- Hans spillestil passer en smule bedre til det, de leder efter, og hvis jeg var hans agent, ville jeg tage ham til Spanien. Vi drømmer alle om at se Mané i Real Madrids farver, og vi ved, at Zinedine Zidane sætter pris på ham. Men kommer det til at ske? Det må vi se.

Sadio Mané fik 347 stemmer til Ballon d'Or-uddelingen. Lionel Messi vandt med 686 af slagsen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...