• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Rasmus Henriksen

Skamrost Delaney: Jeg er ikke nogen Messi

Foto: Getty Images

Thomas Delaney bliver skamrost efter indsatsen mod Leverkusen, hvor Dortmund vandt 4-0.

Af henriksen

Hårdt arbejde og tålmodighed ser nu ud til at betale sig for Thomas Delaney.

Han begyndte sæsonen på Dortmunds bænk, hvor han sad i de første to kampe. Efterfølgende er det blevet til to startpladser. Den seneste var mod Leverkusen, som Dortmund hjemme besejrede 4-0.

Thomas Delaney spillede hele kampen, og det gjorde han så godt, at klubbens sportsdirektør Michael Zorc gik ud og skamroste danskeren efterfølgende.

– Jeg vil gerne give en speciel hyldest til Thomas Delaney, der lavede 200 tacklinger og vandt 210 af dem – for nu at formulere det lidt overdrevet. Han gjorde det strålende, siger Zorc til Ruhr Nachrichten, ifølge Footy.dk.

For Thomas Delaney selv betyder det meget at blive fremhævet for sin arbejdsindsats.

- Det er altid mit mål. Jeg er ingen Messi. Jeg kan ikke drible, som han kan, så jeg må bringe noget andet på banen, siger Thomas Delaney til Ruhr Nachrichten, ifølge Bold.dk.

Dortmunds anden dansker Jacob Bruun Larsen blev skiftet ind i det 79. minut. Han gik fra banen med en assist, da han lagde op til Marco Reus, der scorede til 4-0 i overtiden.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...