• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Skov med assist i storsejr over Dortmund: Mathias Zanka rykker ned

Foto: Getty Images

Robert Skov spillede en stor rolle med sin 9. Bundesliga-assist, da Hoffenheim vandt med 4-0. Samtidig rykkede Düsseldorf og Mathias 'Zanka' Jørgensen ud af den bedste tyske række.

Af tipsbladet.dk

Det blev både til en god og en forfærdelig dag for danskerne i den tyske Bundesliga lørdag, hvor sidste spillerunde blev spillet. Her lykkedes det nemlig for Robert Skov og Jacob Bruun Larsen at sikre sig en plads i Europa League, mens Mathias 'Zanka' Jørgensen rykkede ned med Düsseldorf.

Hvis vi skal begynde med det gode, så fik Hoffenheim sikret sig adgang til europæisk fodbold ved at tæske Dortmund med 4-0 på udebane. Her blev alle målene scoret af Kramaric, hvoraf nummer to var med assist fra Robert Skov.

Dortmund klarer sig desuden nok, da de var sikre på andenpladsen, hvor de dog kan se, at de ender 13 point efter mestrene fra Bayern München. 

For Düsseldorfs vedkommende måtte Zanka og Co. se sig overhalet af Werder Bremen, da de selv tabte med 0-3 til Union Berlin, mens Bremen-mandskabet kørte Köln helt over med 6-1 i en kamp, hvor 41-årige Claudio Pizarro fik sin sidste Bundesliga-kamp. 

Bremen sikrede sig derfor den playoff-kamp, som Düsseldorf sad på inden dagens runde. De skal møde nummer tre fra 2. Bundesliga, som i øjeblikket er Heidenheim, der er ét point foran HSV inden deres sidste spillerunde, der gennemføres søndag.

For Mathias Zankas vedkommende er det nu andet år i træk, at han rykker ned med et hold, da han i sidste sæson oplevede det samme med Huddersfield i Premier League.

Endvidere vandt Bayern München med 4-0 over Wolfsburg, som betyder, at de lige præcis har scoret 100 mål i Bundesligaen i denne sæson.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...