• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Skuffet Delaney: Sådan en kamp skal vi vinde

Foto: Getty Images

Med et misset straffespark og spilovertag i store dele af kampen mener Thomas Delaney, at Dortmund burde have taget sejren mod FC Barcelona

Af tipsbladet.dk

Tirsdag aften blev Champions League-sæsonen indledt med en storkamp, da Borussia Dortmund tog imod FC Barcelona. Det hele endte 0-0 efter en tempofyldt affære, hvor Dortmund dominerede i store dele af kampen, og blandt andet brændte et straffespark.

Derfor mener Dortmunds danske midtbanespiller Thomas Delaney, at hjemmeholdet burde have taget de tre point. Det fortalte han efter kampen til TV3+.

- Sådan en kamp skal vi vinde. Der er selvfølgelig et straffespark, som Marco (Reus, red.) plejer at score på, men udover det har vi de fleste chancer, og vi spiller egentlig en fin kamp. I første halvleg var der perioder, hvor vi virkelig haltede efter. Det sidste kvarter var overlevelse, men især i anden halvleg spiller vi en god kamp, siger Delaney og fortsætter:

- FC Barcelona er ikke nemme at spille mod, men der var en stemning i omklædningsrummet om, at det vi gjorde var fint nok. Vi forsvarede fint, men vi skulle simpelthen være bedre med bolden og tage flere chancer. Vi er gode fodboldspillere, så der er ingen grund til at blive kyset af Barcelona.

Kampens mest kontroversielle situation fandt sted i forbindelse med straffesparket, hvor FC Barcelona-keeper Marc-André ter Stegen tydeligt forlod målstregen før Marce Reus sendte sit forsøg afsted. Noget, der særligt med tanke på brugen af VAR har givet anledning til debat om, hvorfor sparket ikke blev taget om. Men det rører ikke Delaney.

- Det har jeg overhovedet ikke set. Det er svært at se inde på banen, det må dommerne om. Men jeg har hørt, at de er dømt nogle steder i England. Men vi kan jo også bare score. Vi har jo også andre chancer, så det er en følelse af, at sådan en kamp her skal vi gerne vinde. Vi har de her muligheder, afslutter danskeren.

Du kan i øvrigt se alle mål og højdepunkter - inklusiv straffesparket - i afspilleren i toppen af denne artikel.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...