• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Slagter Barcelona: De er faktisk gået konkurs

Foto: Getty Images

I Tyskland var FC Barcelona i den nuværende økonomiske forfatning blevet erklæret konkurs, lyder det fra tidligere Bayern München-boss.

Af tipsbladet.dk

10 milliarder kroner.

Det er, hvad gælden lyder på i mægtige FC Barcelona, og alle alarmer bimler og bamler, når man tager et kig på storklubbens økonomi. Mange års dårlig drift har bragt Barca ud i et finansielt uvejr.

Alligevel eksisterer klubben fortsat, og ud fra almindelig sund fornuft kan det naturligvis undre, at et selskab, der er så forgældet, ikke må dreje nøglen om.

Den undren har også Uli Hoeness, der er tidligere præsident i Bayern München.

- FC Barcelona er faktisk gået konkurs. Hvis det var i Tyskland, var de blevet begæret konkurs. De er ikke længere et forbillede for os, siger Hoeness til Sport1 og fortsætter:

- David Alaba sagde engang til mig: 'Min drøm er stadig at spille for Barcelona en dag'. Så jeg sagde til ham: 'Foretrækker du at forhandle med præsidenten eller insolvensadministratoren'? 

FC Barcelonas økonomiske situation har blandt andet medført, at stjerner som Lionel Messi og Antonie Griezmann har forladt klubben. Derudover så Barca sig nødsaget til at sælge brasilianeren Emmerson efter blot tre måneder.

Storklubben bruger dog også fortsat penge og hentede blandt andre den hollandske stjerne Memphis Depay til klubben i sommer. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.