• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Slog forkert spiller: Jeg ville ramme Sergio Ramos

Foto: Getty Images

Den tidligere spanske landsholdsangriber afslører, at han ville sende en albue i hovedet på Sergio Ramos, men ramte en af spanierens holdkammerater.

Af tipsbladet.dk

Sergio Ramos har i mange år været en af verdens bedste forsvarsspillere, og for mange angribere har det ikke været nemt at stå over for den nu 35-årige spanier.

Det gælder eksempelvis den nu 40-årige Aritz Aduriz, der gik på pension i sommer.

I et radiointerview med MARCA fortæller den tidligere landsholdsspiller, at Sergio Ramos var den spiller, som gik ham mest på nerverne. Og så ville han engang også slå Ramos ned med en albue, men ramte i stedet en af Real Madrid-stjernens holdkammerater.

- Det er klart, og jeg har fortalt Ramos mange gange, at det var et mareridt at spille mod ham, siger Aduriz ifølge MARCA.

- Makkerparret Ramos og Pepe var meget sjovt at spille imod. Jeg nød det meget, men jeg har sagt det til Sergio mange gange: det var hårdt.

- Jeg må sige noget, jeg aldrig har sagt før: Da jeg blev sendt ud på Bernabeu, fordi jeg sendte en albue i hovedet på Mahamadou Diarra - et frygteligt og grimt slag, som jeg slet ikke er stolt af det - men jeg ville ramme Sergio Ramos. Jeg lavede en fejl i mit spring.

Ironisk nok blev Sergio Ramos i 2017 - altså godt ti år efter episoden - udvist for at sende en albue i hovedet på netop Aritz Aduriz.  

Aritz Aduriz tilføjer imidlertid, at han elsker Ramos, og at de to tidligere landsholdskolleger er venner i dag.

Til sommer kan Real Madrid miste en af deres spillere, der har kontraktudløb. Han er nemlig på blokken i Bayern München, hvilket du kan læse om her. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...