• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Slovener skal styre slaget i Champions League-finalen

UEFA har tildelt slovenske Damir Skomina den prestigefyldte opgave at styre slaget i Champions League-finalen mellem Tottenham og Liverpool.

Af gram

At dømme en Champions League-finale er lidt af et ansvar, og i denne sæson har UEFA valgt at give opgaven til slovenske Damir Skomina.

Den 42-årige dommer kommer således til at styre slaget mellem Liverpool og Tottenham den 1. juni på Wanda Metropolitano i Madrid.

Læs også: Mulig redningskrans: CL-karantæne til City kan blive guld værd for United

Dømte Liverpool i gruppespillet
Det er ikke første gang, at Skomina dømmer en stor kamp. I 2017 dømte han således Europa League-finalen mellem Manchester United og Ajax.

Skomina har i denne sæson dømt fire kampe i Champions League og og to i Europa League. Sloveneren var blandt andet dommer, da Liverpool slog Napoli i gruppespillet, og da Manchester United slog Paris Saint-Germain ud i 1/8-finalen.

Hollænder styrer VAR-rummet
Skomina får landsmændene Jure Praprotnik som Robert Vukan som linejedommere, mens spanske Mateu Lahoz er fjerdedommer.

Hollandske Danny Makkelie er udnævnt til kampens VAR-dommer.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...