• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Snubler igen: Atletico leger med ilden i toppen

Foto: Getty Images

Et enkelt point mod Betis var nok til at sende Atlético Madrid tilbage på førstepladsen i La Liga.

Af tipsbladet.dk

Atlético Madrids halvsløje stime af resultater i La Liga fortsatte søndag.

På udebane mod Real Betis endte det 1-1, men selv om det altså ikke blev til en sejr, så var det ene point nok til at sende Diego Simeones mandskab tilbage på tabellens førsteplads.

Men også kun lige. Atlético har 67 point, mens Real Madrid, der lørdag slog FC Barcelona i El Clasico og hoppede til tops for en stund, har 66 på andenpladsen.

Barcelona har 65 på tredjepladsen. Mesterskabskampen, hvor Atlético indtil for et par måneder havde et stort forspring, er med andre ord meget tæt med otte runder tilbage.

Det så tidligt ud til at ende med en Atlético-sejr. Yannick Carrasco sendte således hovedstadsklubben foran efter kun en håndfuld minutter.

Men Betis var ikke blevet rystet, og et kvarter efter var der udlignet ved Cristian Tello.

De to tidlige scoringer skulle altså blive kampens eneste, selv om der i flere omgange var bud efter flere mål - især i slutfasen, hvor det brændte på foran Betis-målet.

/ritzau/

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...