• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Snyder lokalrivalerne: Arsenal fører kampen om Ceballos

Snyder lokalrivalerne: Arsenal fører kampen om Ceballos
Foto: Getty Images

Arsenal fører kampen om Dani Ceballos, hævder den spanske avis, Marca. Ceballos er også blevet sat i forbindelse med Tottenham.

Af marboe

På rygtebasis har Tottenham længe været favoritter til at hente Real Madrids Dani Ceballos foran AC Milan, men nu ser London-klubben ud til at være blevet overhalet af bysbørnene fra Arsenal.

Den spanske avis, Marca, skriver onsdag, at Arsenal fører kampen om Real-midtbanen, som er åben for at forlade den spanske hovedstad.

Unai Emery anser efter sigende den 22-årige spanier for at være den perfekte afløser for Aaron Ramsey, som er skiftet til Juventus denne sommer.

Ifølge mediet er Ceballos endda ikke den eneste spiller, som Arsenal er interesserede i at hente hos La Liga-giganterne. Lucas Vazquéz og Mariano Diáz er således også på Emerys ønskeliste.

Ceballos spillede 34 kampe for Real Madrid i den forgangne sæson, men i blot ni af dem blev det til fuld spilletid.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...