• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Solskjær drømmer stort: Vil gentage the Treble

Ole Gunnar Solskjær drømmer om at gøre det samme som manager, som han gjorde som spiller i Manchester United: at vinde Premier League, FA Cuppen og Champions League i samme sæson

Af tipsbladet.dk

Ole Gunnar Solskjær har haft fin succes i sin indtil videre korte tid som manager i Manchester United, hvilket har sikret nordmanden en permanent kontrakt i storklubben. Forventninger er store i den sejrsvante traditionsklub, der dog seneste vandt det engelske mesterskab i 2013. Seneste Champions League-triumf ligger helt tilbage i 2008.

Sådan var hverdagen ikke, da Ole Gunnar Solskjær var spiller i Manchester United. Her blev det til flere mesterskaber og sågar også en Champions League-titel. Den faldt i 1999, hvor ´De røde djævle' formåede at vinde the Treble - Premier League, FA Cuppen og Champions League.

Og selvom pokalskabet ikke er udvidet med samme hastighed de seneste år, håber Solskjær at kunne føre Manchester United frem til triumfer som dem i 1999. Han drømmer endda om at kunne gentage bedriften. Det fortæller han til ESPN. 

- Jeg tror, vi er nødt til at sætte standarden dér. Vi kan gøre det en dag. Det kommer kun til at blive sværere og sværere. Fodbold har ændret sig, og der er flere og flere klubber med flere og flere penge, fortæller den ambitiøse nordmand og uddyber, hvorfor det er så svært at få succes:

- I England er det svært at komme i top seks. Derudover har du Real Madrid, Atletico Madrid, Barcelona, Bayern München og Juventus. Så det bliver svært, men du må aldrig sige, det er umuligt.

Det bliver garanti ikke i denne sæson, at missionen lykkes. Der er langt op til Liverpool og Manchester City i toppen af Premier League-tabellen, og Manchester United er også ude af FA Cuppen.

Til gengæld er de stadig med i Champions League, hvor er møder FC Barcelona i kvartfinalen. Her vandt FC Barcelona med 1-0 i det første opgør på Old Trafford, og der venter derfor Ole Gunnar Solskjærs mandskab en svær opgave, når returopgøret spilles på Camp Nou i Barcelona i morgen. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...