• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Solskjær er ikke begejstret for Pogbas rekord

Foto: Getty Images

Paul Pogba har lagt op til hele syv mål i de første fire Premier League-kampe, men det er ikke noget, som får manager Ole Gunnar Solskjær til at falde ned ad stolen.

Af tipsbladet.dk

Paul Pogba har fået en stærk start på denne sæson, og særlig i rollen som oplægger har franskmanden hidtil været helt suveræn.

Syv oplæg står han allerede noteret for efter de første fire kampe, og i weekendens storsejr over Newcastle, lagde han da også op til to af Manchester Uniteds scoringer.

Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær er dog ikke ovenud begejstret over tallene, som han forklarer er en statistik, som er noget for de sociale medier. 

Det fortalte han på pressemødet forud for Manchester Uniteds Champions League-kamp mod Young Boys, som spilles tirsdag aften.

- Hvad består en assist af? En tværaflevering til Bruno Fernandes, som smækker bolden op i hjørnet, eller når Paul sender en smuk bold i dybden mod Mason (Greenwood, red.), som kommer igennem? 

- Paul har altid været en god pasningsspiller, også en af de bedste i europæisk fodbold, og han har ikke fået nogle assists for sine bedste afleveringer i denne sæson. Jeg bruger ikke tid på assists, det er noget for sociale medier, forklarer nordmanden.

Paul Pogba har længe været rygtet væk fra Manchester United, og hans kontrakt udløber også til næste sommer. Mandag kom det dog frem, at de stærke Manchester United-præstationer kombineret med indkøb af stjerner som Cristiano Ronaldo, Jadon Sancho og Raphael Varane er ved at få ham på andre tanker.

Der er da heller ingen tvivl om, at Ole Gunnar Solskjær godt er klar over, at han har et stærkt aktiv på midtbanen. 

- Paul har helt klart spillet godt. Han er kommet tilbage i god form, og han har arbejdet hårdt over sommeren. Han er kommet tilbage trænet og fit, fortæller Solskjær.

Pogba har haft en fod med i syv af Manchester Uniteds 11 Premier League-mål i denne sæson. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.