• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Solskjær fnyser af fyrings-historier: Åbenlyse løgne

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær ryster på hovedet af de historier, der sender ham på porten, hvis kampene mod Tottenham og Manchester City ender med nederlag.

Af tipsbladet.dk

At være manager i Manchester United har ikke været nogen nem opgave siden Alex Ferguson trak sig tilbage. Det har efterhånden en stribe managers måttes sande, og det gælder også for Ole Gunnar Solskjær.

Nordmandens svingende resultater i sæsonen har været flankeret af en stædig strøm af historier og rygter om en fyring. United ligger efter 14 spillerunder blot nummer ni i tabellen med 18 point - 22 point efter Liverpool på førstepladsen og bare seks point fra nedrykningsstregen.

I sidste uge tabte holdet til Astana i Europa League og smed siden point i Premier League, da det hjemme skuffende blev til 2-2 mod Aston Villa. Stoklubben har blot hentet fire sejre i ligaen i denne sæson, og det er kun blevet til en sejr i de seneste fire kampe. 

Derfor er der ikke underligt stor opmærksomhed på de kommende to runder, hvor midtugerunden byder på hjemmebane-opgøret mod Tottenham, der nu har den tidligere United-manager José Mourinho ved roret og siden lokalbraget i weekenden mod rivalerne fra Manchester City. 

Læs også:Afstemning: Hvor længe er Ole Gunnar Solskjær træner i Manchester United?

Der har siden weekenden været skrevet flere historier om hvordan Solskjær selv skulle have fortalt United-spillerne, at han bliver fyret, hvis det ender med nederlag i de to forestående storkampe.

Nu går Ole Gunnar Solskjær frem og kommenterer hovedrystende på fyrings-historierne. 

- Nogle gange kan man kun grine, når man kan læse, hvad jeg skulle have sagt og gjort. I det mindste ved jeg, at de kilder, der bliver talt om kun er opspind og er åbentlyse løgne, siger Ole Gunnar Solskjær til skysports.

Der et naturligt stort fokus på onsdagens kamp mellem Manchester United og Tottenham, da det vil være første gang siden José Mourinho blev fyret i Manchester United i vinter, at han vender tilbage til Old Trafford. 

Læs også:Solskjær roser Manchester United-debutanter trods nederlag

Fyrings-historierne omkring United-manageren har da også kun fået mere vind efter at hele tre Premier League-managers fået silkesnoren inden for de seneste to uger. Først var det Mauricio Pochettino i Tottenham, så Unai Emery i Arsenal og senest Quique Sanchez Flores hos bundholdet Watford. 

- Det gør mig ikke mere bekymret. Jeg fokuserer udelukkende på at løse mit arbejde bedst muligt. Jeg ser frem til den kommende kamp men også længere ud i fremtiden sammen med bestyrelsen.

Om fyringerne af de tre managers i ligaen siger Solskjær.
- Det er denne tid på året. Det er aldrig rart at se sine kolleger miste deres arbejde. Nu har det ramt tre inden for meget kort tid. Men det gør mig slet ikke mere bekymret, at det er december, nej. 

José Mourinho blev fyret i Manchester United 18. december 2018. 

Læs også:Ny United-skuffelse: Deler pointene med Aston Villa
Læs også:Purunge Manchester United tabte i Kazakhstan
Læs også:United smider sejren efter stort comeback
Læs også:United-manager om transfervindue: Det handler ikke om beløbets størrelse
Læs også:Solskjær: Selvfølgelig vil Pochettino have mit job

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...