• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Solskjær forventes at tage upopulær beslutning

Foto: Getty Images

Manchester United har mange offensivspillere i truppen i denne sæson, men alligevel forventes Ole Gunnar Solskjær at lade Cristiano Ronaldo starte inde i aftenens Champions League-opgør mod Young Boys.

Af gram

Manchester United røg i sidste sæson ud af Champions League allerede i gruppespillet, og derfor er der selvfølgelig ekstra pres på Ole Gunnar Solskjær i denne sæson. 

Cristiano Ronaldo er tilmed vendt tilbage, og i kølvandet på portugiserens to kasser mod Newcastle er spørgsmålet nu, hvad Solskjær vælger at gøre i aftenens Champions League-opgør mod schweiziske Young Boys. 

Ifølge den engelske avis Daily Mirror forventes nordmanden at tage 'en upopulær beslutning' inden opgøret i Bern. 

Vil bevare sit forspring
Manchester United har således usædvanligt meget bredde i offensiven efter Cristiano Ronaldos ankomst, og derfor ville det derfor være oplagt at lade nogle af de andre spillere chancen i Schweiz. 

Ifølge Daily Mirror er Cristiano Ronaldo dog absolut ikke interesseret i at misse kampe i Champions League, også selvom modstanderen er Young Boys. Portugiseren har således rekorden for flest Champions League-mål, med 134 fuldtræffere, hvilket er 14 mere end Lionel Messi.

- Og med tanke på, at han er to år ældre end sin evige rival, så vil det betyde meget for ham at bevare dette forspring, lyder det således fra Daily Mirror. 

- Og derfor er det mere end sandsynligt, at Solskjær vil lade Ronaldo starte inde i Schweiz, hvilket tvinger ham til at tage en upopulær beslutning, idet spillere, der ellers ville have forventet spilletid i sådan en kamp, således glider ud. 

I sidste sæson gav Solskjær eksempelvis folk som Anthony Martial og Juan Mata chancen fra start i Champions League-udekampen mod Istanbul Basaksehir. Manchester United endte dog med at tabe den kamp, og den erfaring kan muligvis få Solskjær til at stille med færre reserver i aften.

Edinson Cavani er dog skadet, hvilket bør åbne op for, at eksempelvis Anthony Martial potentielt vil kunne få en del spilletid. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.