• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Nikolaj Kesting

Solskjær: Han ved ikke, hvad han snakker om

Foto: Getty Images

United-træner Ole Gunnar Solskjær forsvarer sin superstjerne, efter at Rio Ferdinand kritiserede Ronaldos opførsel, efter han blev taget ud i Champions League.

Af kesting

Da Manchester United tirsdag tabte til Young Boys, blev Cristiano Ronaldo taget ud med 20 minutter igen. 

Grunden var, Aaron Wan-Bissaka i første halvleg fik direkte rødt og det lavede naturligt om på Uniteds opstilling. 

Efter Ronaldo blev taget ud, kom der billeder frem, hvor han står sammen med Bruno Fernandez og Ole Gunnar Solskjær og råber ind på banen. 

Det fik Ronaldos tidligere holdkammerat Rio Ferdinand til at sige, at han havde bedt Ronaldo om at sætte sig ned, hvis han var træner.

Men Ferdinand har fuldstændig misforstået situationen. Det mener United-træneren, som forsvarer begge sine portugisiske spillere. 

- Rio kommenterer somme tider på ting, han ikke ved noget om. Martins Pereira skulle have haft gult kort, da han nedlagde Nemanja Matic. Både Bruno og Cristiano, der er store konkurrencemennesker, stod pludselig lige bag mig. 

- De var der i en kort periode og råbte af dommeren. Derefter satte de sig ned igen. Det var kun et kort øjeblik, så jeg har ikke noget problem med, at de viser passion. Det var ikke fordi Ronaldo begyndte at dirigere spillerne, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge goal.com. 

Manchester Uniteds næste kamp er søndag klokken 15.00, når Ronaldo og co. på udebane møder West Ham. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.