• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Oliver Okstrøm

Solskjær har udset sig Serie A-profil som forstærkning til United

Foto: Getty Images

Defensiven vinder mesterskaber - og det skal en vis herre fra den bedste italienske række måske hjælpe Manchester United med.

Af okstroem

Manchester United har i denne sæson en mulighed for at snuppe det engelske mesterskab efter flere år uden den store chance for at gøre dette. Hvis sådan noget skal ske, så er det en fordel at have defensiven helt på plads, og her skulle manager Ole Gunnar Solskjær have udset sig en Serie A-forsvarer som forstærkning.

Det skriver den spanske sportsavis Marca.

Læs også: Solskjær meldes interesseret i Eriksen-lejeaftale

Her drejer det sig om Napoli-profilen Kalidou Koulibaly, som eftersigende skulle være den norske United-boss' største ønske. 

Det forlyder endvidere, at den store midterforsvarer længe har været beundret af Solskjær, og at det godt kan ende med, at den engelske storklub tager et nyt skridt i forhold til deres interesse. Det er dog spørgsmålet, hvorvidt det bliver i dette vindue eller først til sommer.

Desuden lader det til, at United har haft svært ved at overtale Napoli til at sælge Koulibaly, ligesom at syditaliernes cheftræner Gennaro Gattuso angiveligt er fuldstændig imod at slippe spilleren.

Kalidou Koulibaly er 29 år gammel, og har spillet for Napoli siden 2014, hvor han ankom fra belgiske Genk. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...