• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Solskjær lovpriser udskældt Manchester United-anfører

Foto: Getty Images

Harry Maguire var en inspirerende anfører i Manchester Uniteds comeback mod Newcastle, siger United-manager.

Af tipsbladet.dk

Harry Maguire har været mål for kritik i de seneste måneder, men Manchester Uniteds anfører får stor opbakning fra sin manager i storklubben, Ole Gunnar Solskjær.

Nordmanden hylder Maguire for at være en afgørende årsag til, at Manchester United lørdag aften vendte 0-1 til en 4-1-sejr ude over Newcastle i Premier League.

- På baggrund af de seneste resultater var den her kamp endnu mere vigtig. Så kom vi bagud 0-1 efter to minutter, og så blev det kun vigtigere.

- Men så viste vi vindervilje og stor karakter, så vi kunne svare tilbage, og vi blev ledet af en inspirerende anfører, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Læs også:Manchester United lægger et år på Pogbas kontrakt

Harry Maguire bidrog med 1-1-udligningen mod Newcastle i første halvleg.

Dermed gjorde han sig bedre sportsligt bemærket end i onsdagens landskamp mod Danmark.

Her blev den engelske forsvarskrumtap udvist i første halvleg efter hårde tacklinger på Yussuf Poulsen og Kasper Dolberg, og Maguire var naturligt nok syndebukken i de engelske medier efter 0-1-nederlaget til Danmark.

I august var Maguire også forsidestof på grund af en voldssag på en græsk ferieø.

Læs også:Fredagens rygtebørs: Chelsea har Milan-målmand i kikkerten

Forsvarsspilleren er selv tilfreds efter lørdagens sejr over Newcastle. For ham var det afgørende, at Manchester United fik svaret tilbage på 1-6-blamagen mod Tottenham for to uger siden.

- Det var en meget vigtig sejr for os, for alle kampe er vigtige, når man gerne vil være en del af toppen i Premier League.

- På grund af vores sæsonstart er det blevet sagt, at vi er i stor krise. Vi er stadig et ungt hold, men det er ikke nogen undskyldning. Vi fik en dårlig start mod Newcastle, men så leverede vi en stor præstation, og det havde vi brug for, siger Maguire.

Med seks point efter fire kampe ligger Manchester United nummer 14 i Premier League. Flere konkurrenter har dog spillet en kamp mere end Manchester United.

/ritzau/

Læs også:Atalanta fik store tæsk i generalprøven før mødet med FC Midtjylland

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Chelsea vil have Christian Eriksen

Læs også:Søndagens rygtebørs: United bruger Pogba i byttehandel med Real

---------------------------
Se OB - AC Horsens og FC København - Lyngby BK på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...