• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Solskjær om stortalent: Snak om landsholdsudtagelse er for tidligt

Foto: Getty Images

Mason Greenwood skal først falde til, før han bør udtages til det engelske landshold, mener Ole Gunnar Solskjær.

Af tipsbladet.dk

Mason Greenwood har været et af de helt store lyspunkter i Manchester United i denne sæson.

Den blot 18-årige angriber er braget frem på scenen med 10 mål på 25 kampe, og senest scorede han, da Manchester United besejrede Norwich City i Premier League i weekenden.

Læs også:Solskjær om Bruno: Jeg har ingen transferopdateringer

De flotte præstationer har sat gang i spekulationer om, om han kunne blive udtaget til det engelske landshold – især efter Harry Kane har pådraget sig en skade. Men nu maner Manchester Uniteds cheftræner, Ole Gunnar Solskjær, til besindighed.

- Jeg tror, Mason vil få en stor karriere og en lang karriere, men lad drengen falde til, før vi begynder at tale om landsholdet og EM, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge Sky Sports.

Læs også:Inter kan droppe Manchester United-spiller: Tæt på italiensk back

- Hans fokus skal bare være på at spille mere for os og forbedre sig. Når han spiller godt for os, vil det ske af sig selv. Han er blevet udtaget til Englands U21-landshold for nylig. Han fokuserer bare på sit spil.

Foruden Mason Greenwod er Chelseas Tammy Abraham, Southamptons Danny Ings og Manchester Uniteds Marcus Rashford gode bud på angribere, der vil være at finde en den engelske trup til EM.

Læs også:Jose Mourinho slår fast: Ikke jaloux på Manchester City og Liverpool

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...