• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Anders Friis Daugbjerg

Solskjær reagerer på Pochettino-rygter: Generer mig overhovedet ikke

Foto: Getty Images

På en pressekonference fredag, sagde Solskjær, at det kun er naturligt, at

Af daugbjerg

Pochettino er efter sin fyring allerede rygtet til Manchester United, som mildest talt ikke har leveret på et højt nok niveau i denne sæson.

Fodbolden fra De røde djæble har til tider været direkte dårlig, og man har haft mange skuffende resultater - derfor har rygterne om en mulig Pochettino-ansættelse været ganske naturlig.

På et pressemøde fredag formiddag forholdte Uniteds nuværende manager Ole Gunnar Solskjær til rygterne, som han forklarer er helt naturlige:

- Nej, spekulationen går mig selt ikke på. Jeg har det bedste job i verden, og om du har et job eller ikke har et, så vil man gerne have det her (som træner for Manchester United, red.), så det betyder virkeliog ikke noget, siger Solskjær på en pressekonfrence fredag ifølge goal.com og fortsætter:

- Jeg skal fokusere på mit arbejde her i Mancehester United, og sørge for, atvi gør det så godt, som vi kan. Tale med Ed (Woodward, red.) og ejerne heoe tiden, så vi ved, hvordan vi bevæger os fremad, siger Solskjær, som også kommenterer på Pochettinos fyring.

- Med hensyn til Mauricio (Pochettino, red.), så er det altid trist, når en kollega, en god mand, bliver fyret lige før jul.

United ligger lige nu nummer syv i Premier League, men kan med en sejr over Sheffield United på lørdag kravle op på en femteplads.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...