• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Victor Samuel Risager

Solskjær sammenligner ung trio med Rooney, Ronaldo og Tevez

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær er vild med Manchester Uniteds unge fronttrio, som han sammenligner med en tidligere succesfuld trio.

Af risager

Manchester United er et af de mest formstærke mandskaber i engelsk fodbold i øjeblikket, og det skyldes dels deres fronttrio, der består af Marcus Rashford, Anthony Martial og Mason Greenwood.

Den unge trio har tilsammen scoret 56 mål denne sæson, og cheftræner Ole Gunnar Solskjær sammenligner dem med en anden dygtig trio, som Manchester United har haft – nemlig Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo og Carlos Tevez, som var med til at vinde Champions League i 2008.

- Det er ikke nyt for United. Så du ikke Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo og Carlos Tevez, da de spillede? Sir Alex gav dem en vis frihed, men inden for visse rammer og strukturer, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge The Guardian og tilføjer:

- Så vi arbejder meget på løbemønstre og positionering, og hvor vi ønsker, at spillerne skal være, men inden for det forstår vi også, at de måske dukker op til højre eller venstre eller er i forskellige positioner.

Han tilføjer også, at spillerne er blevet mere disciplinerede i denne sæson. 

Anthony Martial er med sine 24 år den ældste i trioen, mens Marcus Rashford er 22 år, og Mason Greenwood er 18 år. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...