• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Solskjær storroser Paul Pogba: Han kan alt

Foto: Getty Images

Den norske manager er meget glad for sin franske stjernes præstation mod Fulham.

Af tipsbladet.dk

Paul Pogba havde ikke en nem start på sæsonen, hvor han blandt andet var ramt af coronavirus og en skade, men på det seneste har den franske stjerne genfundet formen.

Onsdag aften imponerede Paul Pogba på ny med et flot langskudsmål mod Fulham, som var med til at sikre en sejr, og at Manchester United dermed fortsat holder fast i førstepladsen i Premier League.

Læs også:Cristiano Ronaldo slår omstridt rekord

Efter den kamp holder Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær da heller ikke igen med at rose den franske midtbanespiller.

- Paul nyder at spille fodbold, han er mentalt meget glad, han er fysisk i meget god form, og vi ved alt om hans talent. Jeg scorede selv et par anstændige fod med mit venstre ben i sin tid, men ikke et så godt. Jeg scorede ikke et fra 25 meter, som sad i hjørnet. Det var et fantastisk mål.

Læs også:Video: Vildt Pogba-langskud sender United tilbage på førstepladsen

- Vi har altid sagt, at Paul Pogba kan alt. Han kan spille på kanten eller på den centrale midtbane, skabe chancer og score mål. Han er virkelig kommet i gang. Nøglen er at have ham i kampform. I dag var han på midtbanen, og han var så engageret og fik tacklinger såvel som sit mål, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge The Guardian.

Paul Pogba, 27 år, har scoret fire mål på 24 kampe i denne sæson. 

Læs også:Cifuentes tager skylden for nederlag i første AaB-kamp

Læs også:"Mister Brøndby" fylder 75: Meulensteen havde ret i sin hårde kritik

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...