• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Solskjær sigter efter Premier League-toppen: Sådan kommer vi tilbage

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær mener ikke, at United er et sted lige nu, hvor klubben kan spille med om mesterskabet i England.

Af tipsbladet.dk

Manchester United ligger lige nu på en femteplads i Premier Leauge, og der er rigtig langt op til Liverpool på førstepladsen - både point- og spillemæssigt.

Søndag skal United dog alligevel forsøge at give Livepool sit første nederlg i sæsonen, når de gæster Anfield i denne rundes Premier Leauge.

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: United-spiller vil til Inter

Sidst de to hold mødtes blev det til 1-1 på Old Trafford, men der skal gøres meget mere, hvis Manchester United skal forsøge at følge med Liverpool på søndag, men også på længere sigt, siger Ole Gunnar Solskjær:

- Målet er selvfølgelig at indhente eliten i Premier League, men jeg siger ikke, at det er et realistisk mål. Vi er langt efter toppen lige nu, siger Solskjær ifølge Goal.com og fortsætter:

- Men med et par gode signings, og de forbedringer det vil bringe med sig, så kan vi i løbet af de næste år være med deroppe igen.

Læs også:Lang næse til Kane og Sterling: Henderson vinder årets spiller i England

- Supporterne og klubben er ikke glade for, at vi ikke er med i kampen om mesterskabet. Det er sådan vi har det, og det er også sådan, vi bør have det, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge Goal.com.

Manchester United og Livepool krydser klinger søndag klokken 17:30 på Anfield.

Læs også:Medie: City har afvist Arsenal-forespørgsel på vigtig stopper

Læs også:Medie: FC Nordsjælland-profil rykker til tysk bundklub

Læs også:FA Cup-kamp er blevet aflyst

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...