• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Spænding i FCM-gruppen: Hård periode skyldes kampprogram og skader

Foto: Getty Images

Liverpool er inde i en hård periode med mange kampe og ditto skader. Det spillede ind i nederlag til Atalanta, siger James Milner.

Af tipsbladet.dk

Jürgen Klopp løb onsdag ind i sit første Champions League-nederlag på hjemmebane i ordinær tid som Liverpool-manager, da Atalanta kunne rejse fra gruppekampen på Anfield med en sejr på 2-0.

Liverpool er ekstremt hårdt ramt af skader for tiden, og det var til at se på holdet, mener den tyske manager.

- Efter første halvleg plejer man at have fundet rytmen, men for nogle af spillerne, der ikke har spillet længe, var det ret intenst. Vi fandt aldrig en vej ind i kampen, lyder det fra Klopp ifølge uefa.com.

- Vi er nødt til at erkende, at det var et fortjent nederlag, og det har vi ikke noget problem med at erkende. Vi spillede ikke op til vores bedste, men vi må samle os selv op og være klar igen i weekenden.

Rutinerede James Milner var en af dem, som skulle sikre holdets fundament, men som sin manager mener han også, at holdet led under at være ændret på mange positioner.

- Mange spillere har ikke spillet meget sammen, og kampprogrammet er meget kompakt. Nogle gange er man nødt til at jagte en sejr uden at være på sit bedste, men den skarphed havde vi ikke, siger Milner ifølge uefa.com.

- Det var en af de aftener, hvor vi ikke ramte vores topniveau. Vi er nødt til at glemme det her ret hurtigt, for vi står foran mange kampe.

Atalantas sejr betyder, at intet er afgjort i toppen af puljen, hvor de to hold sammen med Ajax kæmper om de to pladser, der giver billetter til forårets ottendedelsfinaler.

Derfor var italienernes træner, Gian Piero Gasperini, også glad for sejren på det ikoniske stadion.

- Da jeg var i Genoa, talte folk i klubben altid om sejren her (på Anfield, red.) i 1992. Nu har jeg opnået det med Atalanta. At vinde her mod sådan et hold er utroligt, og det er også vigtigt for stillingen i tabellen, lyder det fra Gasperini over for Sky Sport.

Trods nederlaget fører Liverpool stadig puljen. De engelske mestre har ni point, mens både Atalanta og Ajax har syv point.

/Ritzau/

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...