• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Spansk landstræner bekymret efter lyn-vaccination

Foto: Getty Images

Det spanske landshold er fredag i al hast blevet vaccineret mod corona, men det giver anledning til nye bekymringer.

Af tipsbladet.dk

Fredag lykkedes det endelig det spanske fodboldforbund at overtale den spanske regering til at lade landsholdsspillerne vaccinere.

Så langt så godt skulle man tro, men den spanske landstræner, Luis Enrique, står nu med nye bekymringer.

For hvad nu hvis spillerne begynder at opleve bivirkninger som feber eller træthed, hvilket ikke er unormalt efter en vaccine. Det kan få afgørende betydning for spaniernes forberedelser før kampen mod Sverige, der spilles på mandag.

- Præsidenten for det spanske fodboldforbund spurgte ind til muligheden for at vaccinere spillerene for to måneder siden, og planen var at vaccinere hele holdet, så snart det var udtaget. Desværre, var det ikke muligt, men det accepterede vi, og vi klagede ikke, fortæller han ifølge expressen til spanske medier.

Mens det første stik kan få betydning for kampen mod Sverige, så er det værre med det andet stik, der kommer op til en eventuel kvartfinale.

- Jeg ville ønske, vi havde fået den, da vi bad om den. Vi skal være opmærksomme på eventuelle bivirkninger. Det ville være rigtig skidt.

Det spanske landshold er i den grad blevet forstyrret af corona i deres EM-optakt, hvor både Sergio Busquets og Diego Llorente er testet positive.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...