• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Spansk stortalent sikrede Valencia-sejr

Foto: Getty Images

Daniel Wass spillede igen en hovedrolle, da Valencia vandt over Villarreal.

Af tipsbladet.dk

Valencia tog endnu et skridt mod de øverste placer i La Liga, da de lørdag hentede tre point med en sejr over Villarreal på hjemmebane.

I kampen startede Daniel Wass inde på højre back, og for anden gang på få dage spillede han en hovedrolle. Mens han scorede udligningen mod Chelsea i Champions League i midtugen, var han imod Villarreal i oplæggerens rolle. 

Læs også:Defensive profiler sørgede for smal Real-sejr

Med knap tyve minutter igen blev han således spillet fri i højresiden, hvorfra han sendte et indlæg ind i feltet til 19-årige Ferran Torres, der flugtede bolden i mål. Det var nok til at sikre Valencia en 2-1-sejr. 

Før Torres’ sejrsmål, havde begge hold scoret en enkelt gang. I starten af anden halvleg havde Robdrigo Moreno bragt Valencia foran, da han efter en skarp lang aflevering fra Maxi Gomez tog bolden med forbi Villarreals keeper og prikkede føringsmålet over stregen.

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Brasiliansk klub vil have Zlatan eller Diego Costa

Fem minutter efter Rodrigos føringsmål svarede Villarreal dog igen. Midtbanespilleren Andre-Frank Anguissa vandt bolden på midten af banen og drev den frem til Valencia-feltet, hvor han sendte sit første Villarreal-mål i kassen.

Sejren sender Valencia op på syvendepladsen i La Liga med 23 point efter 15 kampe. Villarreal er omvendt nummer 13 med 18 point.

Læs også:Wass' drømmemål var ikke nok: Vi prøvede at vinde kampen

Læs også:Vild Wass-scoring sikrede remis mod Christensens Chelsea

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...