• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Spillede 94 kampe for Liverpool: Stopper karrieren som 31-årig

Foto: Getty Images

Det tidligere Liverpool-talent David N'Gog stopper sin aktive karriere i en alder af 31.

Af tipsbladet.dk

Der var store forventninger til David N'Gog, da han som 19-årig i 2008 skiftede fra Paris Saint-Germain til Liverpool FC, men dem har franskmanden ikke kunnet leve op til, og nu indstiller han karrieren i en alder af 31.

Angriberens sidste klub i karrieren blev Zalgiris fra Litauen, og det er den litauiske klub, der bekræfter David N'Gogs karrierestop.

Læs også:Officielt: Liverpool-forsvarer forlader Anfield efter fem år

- Det er en skam, at David har valgt at indstille karrieren, mens han stadig er forholdsvis ung. Men det er hans beslutning, og jeg ønsker ham alt det bedste. Hans dedikation var altid på højt niveau, og jeg er glad for at have arbejdet med ham, siger klubbens cheftræner Alyaksey Baha.

Selv om David N'Gogs karriere ikke blev så storslået, som mange havde regnet med, tæller hans CV alligevel 99 Premier League-kampe, seks Champions League-kampe og 17 franske U-landskampe.

Læs også:Manchester United siger farvel til ni spillere

Han nåede at spille 94 kampe for Liverpool FC og score 19 mål. Højdepunktet i Merseyside-klubben var den 25. oktober 2009, hvor han scorede det ene mål i Liverpools 2-0-sejr på Anfield over arvefjenderne fra Manchester United. Daniel Agger spillede 90 minutter for Liverpool i Premier League-kampen.

Efter Liverpool tog David N'Gog turen til Bolton, og han har ligeledes repræsenteret Swansea, Reims, Panionios, Ross County, Honved Budapest og altså senest Zalgiris. 

Læs også:Avis: Tottenham finder Højbjerg-alternativ i Roma

Læs også:Jonas Lössl skriver kort forlængelse i Hudderfield - Grabara forlader klubben

Læs også:Saha opfordrer: Disse stjerner burde skifte til Manchester United

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...