• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Oliver Okstrøm

Spørgsmål om tilskuere til Champions League afgøres 10. juli

Foto: Getty Images

Om en uges tid ved vi sandsynligvis om, der kan være tilskuere til de sidste kampe i Champions League og Europa League.

Af okstroem

Når Champions League og Europa League igen kommer i gang, så bliver det uden tilskuere, som det ser ud lige nu, når turneringerne skal færdigspilles i henholdsvis Portugal og Tyskland. Det kan dog ændre sig, og en endelig beslutning vil blive taget 10. juli.

Det fortæller UEFA-præsident Aleksander Ceferin i et interview med det spanske nyhedsbureau EFE.

- Vi er i tæt kontakt med de portugisiske og tyske myndighdeer, og tirsdag talte jeg personligt med Portugals statsminister. Vi kommer til at følge de anbefalinger, som disse myndigheder kommer med, siger han og fortsætter:

- Sandsynligvis kommer der til at være en afgørelse inden 10. juli, hvor der også er lodtrækning til de senere runder, lyder det fra Aleksander Ceferin.

Han peger desuden på, at UEFA naturligvis gerne vil have fansene til at være til kampene, men at de ikke vil gå på kompromis med sikkerheden for dem, som er involveret.

- Også selvom det er sørgeligt at tænke på, at de vigtigste kampe i europæisk fodbold kan blive spillet på et tomt stadion, fortæller UEFA-præsidenten.

Både Champions League og Europa League bliver spillet som en Final Eight.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...