• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Spurs-stopper utilfreds med kampprogram: Der er ikke tænkt på spillerne

Foto: Getty Images

Eric Dier er slet ikke imponeret over det program, Tottenham står over for.

Af tipsbladet.dk

Tottenham kan i den kommende periode stå over for et brutalt kampprogram, og det er stopperen Eric Dier langt fra tilfreds med.

Coronaviruspandemien har nemlig udskudt den netop påbegyndte sæsons start, og det har resulteret i et særdeles tætpakket program for holdene, der både skal spille i en hjemlig liga samt en europæisk turnering.

Læs også:- Eriksen skal tage væk fra Inter, hvis det er så håbløst, som det ser ud

Det er især gået hårdt ud over Tottenham, der kan risikere at skulle spille ni kampe på 21 dage, og det er ikke noget, man kan tillade sig at byde spillerne. Det mener Spurs-stopperen Eric Dier.

- Hvis man ser på dette program, viser det ikke nogen tanker for spillernes fysiske velfærd, siger Eric Dier ifølge BBC og fortsætter:

- Jeg synes, der er fantastisk dybde og fantastisk kvalitet i truppen, og manageren har understreget, at hvis vi ønsker at få succes og vinde kampe og nå langt, handler det kun om holdet, og at holdet præsterer.

- Men det er virkelig sund fornuft. Det ser ikke ud til, at der er nogen, der har tænkt på spillernes velfærd i den situation.

Tottenham tabte til Everton i weekenden og skal spille igen torsdag i Europa League. Derefter venter tre Premier League-kampe, to cupkampe samt op til to yderligere europæiske kampe før den 3. oktober. 

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Johan Lange og co. vil hente ny Brentford-profil

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...