• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Startopstillinger: FCM har kanin i hatten mod Atalanta

Foto: Getty Images

FC Midtjylland møder tirsdag aften Atalanta på udebane i Champions League, og her er midtjyderne nu kommet med en spændende startopstilling.

Af tipsbladet.dk

FC Midtjylland skal tirsdag aften jagte det første point i denne udgave af Champions League-gruppespillet. Det bliver ikke noget let opgave for de danske mestre, der i CL-premieren i Herning fik klø af netop det italienske powerhold.

Stjernerne fra den kamp er med fra start hos Atalanta, mens de danske gæster til gengæld har valgt at lave flere rokeringer.

Karantæneramte Erik Sviatchenko erstattes i midterforsvaret af James, og så har hjemvendte Daniel Høegh fundet vejen til startopstillingen som en kanin i Brian Priskes CL-hat.

Sory Kaba er stadig foretrukket helt fremme, men værd at bemærke er, at Ronnie Schwarz tirsdag aften er på bænken og kan få minutter i Champions League efter ellers at have været helt ude i den mest stormfulde midtjyske kulde:

Atalanta:
Sportiello, Djimsiti, Romero, Palomino, Hateboer, Pessina, Freuler, Gosena, Gomez, Muriel og Zapata.

FC Midtjylland:
Hansen, Andersson, James, Scholz, Paulinho, Høegh, Dreyer, Anderson, Onyeka, Mabil og Kaba.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...