• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Stjerne forklarer: Derfor ville jeg til Liverpool

Foto: Getty Images

Den 29-årige stjerne forklarer, hvorfor han i sommer ville til Liverpool.

Af tipsbladet.dk

Det var noget af en overraskelse, da der inden denne sæson begyndte at florere rygter om, at Thiago skulle væk fra Bayern München.

I syv år havde den spanske midtbanespiller været fast inventar på midtbanen hos de tyske giganter, og i sidste sæson var han med til at både Champions League, Bundesligaen og den tyske pokalturnering.

Men et skifte til Liverpool kom på plads, og Thiago forklarer i videoen øverst i denne artikel, at han først og fremmest ville prøve noget nyt.

- Jeg var meget glad i Bayern, og jeg havde en fantastisk tid med en masse venner i klubben. Det var en fantastisk tid. Men jeg ville finde nye udfordringer og prøve mig af i Premier League og tage til Liverpool for at spille for Jürgen Klopp. Det var en svær beslutning, men en fantastisk en, siger Thiago i videoen og tilføjer:

- Man lærer meget, når man skal spille en anden stil, end man tidligere har. Det er fantastisk, fordi man skal lære og udvikle sig selv. Man skal også lære sine holdkammerater at kende.

Siden skiftet til Liverpool har Thiago spillet 21 kampe. Han står hverken noteret for et mål eller en assist. 

Thiago var desuden involveret i en bizar situation i midtugekampen mod Real Madrid. Læs mere om det her. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...