• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Stor bet for Bayern: Neuer misser de næste par uger

Bayern Münchens tyske landsholdskeeper, Manuel Neuer, er blevet skadet og misser minimum de næste 14 dage.

Af tipsbladet.dk

Bayen München og danskerklubben Borussia Dortmund har gang i en sprængfarlig mesterskabsduel i Bundeligaen. Dortmund indledte foråret med et komfortabelt forspring, men de har mistet pusten, og efter et knusende nederlag til Bayern i sidste weekend, fører de forsvarende mestre nu tabellen. 

Med fem kampe tilbage er begge hold derfor nødsaget til at vinde hver en kamp, men den opgave er nu blevet sværere for førerholdet fra München. 

Deres tyske målmandsstjerne Manuel Neuer pådrog sig nemlig en fiberskade i søndagens sejr over Fortune Düsseldorf, hvilket fik ham til at forlade banen efter 53 minutters spil. Den skade holder ham som minimum ude de næste to uger. Det oplyser Bayern på sin hjemmeside.  

Dermed går Neuer glip af Bayerns to opgør mod Werder Bremen i Bundesligaen og pokalturneringen, mens han formentlig også misser opgøret mod Nürnberg i ligaen. 

Neuer fik ødelagt stort set hele sidste sæson af skader, men i denne sæson har han fået spilletid i 36 kampe på tværs af alle turneringer. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...