• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Stor krise: Barca-boss kræver forklaring af Koeman

Foto: Getty Images

Mesterskabet er ved at være afgjort i Spanien, og det ser ikke ud til, at Barcelona tager det denne gang. Det kræver en forklaring.

Af tipsbladet.dk

Barcelona havde muligheden for at tage et vigtigt skridt i mesterskabskampen tirsdag aften, men et kollaps i anden halvleg betød, at kampen mod Levante endte 3-3. Det har siden fået cheftræner Ronald Koeman til at erkede, at han nok skal møde med ledelsen om sin fremtid.

Og det er netop, hvad der kommer til at ske. Den Barcelona-baserede sportsavis Mundo Deportivo peger nu på, at klubpræsidenten Joan Laporta vil have et møde med træneren snarest.

Her skal der tales om, hvad der er gået galt siden Copa del Rey-triumfen i april, hvor man kun har vundet én ud af de sidste fire kampe. Det har været mod hold som Granada og Levante, hvor man har smidt føringer og point.

Dermed handler det særligt om at finde en analyse frem af, hvorfor der er gået skævt, når man har stået i afgørende situationer.

Derfor vil mødet altså ikke til at handle om, hvorvidt man skal have hollænderen som cheftræner efter denne sæson. Det vil først være efter sæsonen, at præsidenten sammen med den øvrige ledelse vil træffe en beslutning.

Koeman blev hyret som cheftræner forud for denne sæson. Tidligere har han stået i spidsen for klubber som Ajax, Valencia og Everton, ligesom han har været landstræner for Holland.

Resultaterne er ikke det eneste, som er gået imod Koeman på det seneste. Selv har han også haft svært ved at holde sig tilbage. Læs mere om det her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...