• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Stor Premier League-optakt: Sådan står de 20 klubber

Foto: Getty Images

Premier League er tilbage lørdag med London-opgøret mellem Fulham og Arsenal. Hvordan står de 20 klubber før starten? Det ser Tipsbladet nærmere på i fredagens udgave af avisen.

Af tipsbladet.dk

Artiklen er fra Tipsbladet trykte avis fredag den 11. september

Sadio Mané, Kevin de Bruyne, Harry Kane og alle de andre Premier League-spillere er tilbage.

Lørdag indledes den nye Premier League-sæson med et London-opgør mellem oprykkerne Fulham og Arsenal, og før starten på verdens bedste række kan du her blive klogere på de 20 klubber.

I dagens Tipsbladet analyseres der på alle 20 klubbers muligheder, og vi bringer her på tipsbladet.dk vurderingen af hvert af de 20 mandskaber.

For at få adgang til den store Premier League-optakt i Tipsbladet, der blandt andet inkluderer idealopstillinger, bud på slutplaceringer og transfers klub for klub, skal du købe Tipsbladet. Du får Tipsbladet, når du køber Ekstra Bladet, og du kan også tegne abonnement, så du får Tipsbladet til døren hver eneste fredag. Læs mere om hvordan ved at klikke her.

Alle fotos: Getty Images

Klik her for at læse om de sikre nedrykkere
Klik her for at læse om det store midterfelt
Klik her for at læse om Europa-outsiderne
Klik her for at læse om top seks-klubberne
Klik her for at læse om Champions League-holdene
Klik her for at læse om mesterskabsfavoritterne

Pages

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...