• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League plbold.dk

Stor utilfredshed: 10.000 Manchester United-fans vil demonstrere inden Liverpool-kamp

Foto: Getty Images

Manchester Uniteds fans har flere gange givet udtryk for, at de ikke er tilfredse med familien Glazers ejerskab af klubben. I morgen gentager det sig inden Liverpool-kampen.

Af plbold.dk
Op mod 10.000 Manchester United har i sinde at møde op til en fysisk demonstration mod familien Glazer inden søndagens kamp mod Liverpool. Det skriver Liverpool Echo.
 
United-tilhængerne annoncerede i sidste uge, at der var planer om at afholde en større protest inden mødet mod de bitre rivaler fra Liverpool.
 
En gruppe, anonyme fans har således taget initiativ til en større protest, der vil foregå klokken 15.00 dansk tid.
 
Ifølge initiativtagerne vil protesten foregå roligt og med behørig afstand.
 
Protesterne kommer i kølvandet på planerne om at indtræde i den nu kollapsede European Super League samt en generel utilfredshed med ejerkredsen.
 
Daily Mail skriver endvidere, at Manchester United opruster sikkerheden til kampen mod Liverpool, der starter klokken 17.30 og spilles uden tilskuere. Politiet er også underrettet, skriver avisen.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...