• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Storklub lokker med at tredoble Christian Eriksens løn

Christian Eriksen kan se frem til, at blive en af de helt dyre drenge, hvis det bliver til et skifte til Manchester United.

Af tipsbladet.dk

I en længere periode har Christian Eriksen været sat i forbindelse med den spanske storklub Real Madrid, men det lader nu også til, at Premier League-rivalerne fra Manchester United ligeledes er interesseret i danskeren.

Det skriver engelske Mirror.

Her ser det desuden ud til, at United er klar til at sætte det helt tunge skyts ind for at få fat i Christian Eriksen, der har kontraktudløb i sommeren 2020. Planen skulle ifølge føromtalte medie være, at man vil tredoble Christian Eriksens løn.

Dermed kan Eriksen se frem til en indkomst på to millioner kroner om ugen. 

I Manchester United har ledelsen med blandt andet manager Ole Gunnar Solskjær og viceformand Ed Woodward sat sig for, at mandskabet skal udsættes for en ordentlig omgang sommerrengøring, og her er Eriksen altså en af de spillere, som skal ind.

Dog har det tidligere vist sig, at det er meget svært for andre Premier League-hold at købe stjerner hos Tottenham, hvor deres formand Daniel Levy kan være en hård negl at forhandle med.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...