• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Storklub omdøber stadionnavn efter Maradona: Navnet er på plads

Foto: Getty Images

Der har været forskellige bud på navnet på stadionet på Maradonas tidligere hjemmebane i Napoli. Nu er der truffet en afgørelse.

Af tipsbladet.dk

Tidligere på ugen afgik det argentiske fodboldikon Diego Armando Maradona ved døden, og søndag er det blevet fastlagt af borgmesteren i Napoli, Luigi De Magistris, at byens stadion San Paolo fremover vil hedde 'Stadio Diego Armando Maradona'.

Det melder borgmesteren ud på sin officielle Instagram-profil.

Læs også:Maradonas læge: Vil I vide hvad jeg har gjort mig skyldig i?

På det seneste har der været forskellige forslag til, hvad de kunne kalde Napolis hjemmebane, hvor bud som Stadio Comunale Diego Maradona og Diego Maradona Arena har været fremme.

- Der har været mange vidunderlige idéer, men i sidste ende kommer navnet til at være Stadio Diego Armando Maradona, lyder det fra De Magistris.

Læs også:Politiet ransager Maradonas læges hjem og praksis

Allerede nu er arbejdet i forhold til at få navneskiftet på plads i gang, og det er ligeldes blevet fastlagt at alle de ting, som er lagt til minde af Maradona foran stadion vil blive samlet sammen og gemt i et specielt område på stadionet.

Deriblandt skulle der allerede være en stor metalplade, der er lavet af fans, som har navnet 'Stadio Diego Armando Maradona' på sig.

Maradona spillede for Napoli mellem 1984 og 1991, hvor det blev til to mesterskaber, som stadig er de eneste, klubben har vundet igennem tiderne.

Læs også:Før mødet med ærkerivalerne: Det var træls, det skulle ende på den måde

Læs også:FIFA opfordrer til et minuts stilhed for Maradona verden over

Læs også:Opkalder stadion efter Maradona

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...