• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Stort Barca-bud på franskmand blev afvist

Foto: Getty Images

FC Barcelona fik angiveligt afvist et stort bud på Borussia Mönchengladbachs franske angriber, Alassane Pléa, afvist i seneste transfervindue.

Af marboe

Langtidsskader til både Ousmane Dembele og Luis Suarez sendte FC Barcelona på en desperat angriberjagt i seneste transfervindue.

Rodrigo fra Valencia lignede længe Quique Setiens nye spydspids, men det blev som bekendt danske Martin Braithwaite, der til sidst kunne præsenteres på Camp Nou. Den tidligere Leganés-spiller var dog ingenlunde klubbens førstevalg.

Diario Sport kan nemlig berette, at FC Barcelona inden købet af Braithwaite fik afvist et bud på Alassane Pléa. Godt 375 millioner kroner tilbød man Gladbach for den franske angriber.

27-årige Pléa har scoret otte gange i 28 kampe for Bundesliga-klubben i indeværende sæson.

Han er desuden kendt for sin tid i det sydfranske, hvor han igennem fire sæsoner noterede sig for 44 scoringer i 135 kampe for OGC Nice.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...