• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Stortalents agent: Svømmer i bud fra store klubber

Foto: Getty Images

Den franske midtbanespiller Eduardo Camavinga følges tæt af flere store klubber, og der mangler ikke tilbud, bekræfter han agent.

Af tipsbladet.dk

Rennes unge midtbanespiller Eduardo Camavingas agent, Jonathan Barnett, forsøger ikke at skjule, at der er stor interesse fra klubber rundt om i Europa.

På rygtebasis har storklubber som Bayern München og Real Madrid været nævnt, og ifølge Barnett svømmer den 18-årige franskmand i tilbud, som han kan vælge og vrage mellem til sommer, hvis han vil videre.

Det skriver Goal.com.

- Tror mig, vi har mange tilbud i år, rigtig mange tilbud, og gode tilbud. Jeg mener top, top klubber. Vi har ikke travlt. Der er et rigtigt tidspunkt at skifte på og spilletid er det vigtigste lige nu, siger Jonathan Barnett til SNTV og uddyber:

- Det er dejligt for ham at spille i en god klub. Det kan ske i år, det kan også være han vil vente et år endnu. Han har gode samtaler med familien og hans far. Vi tager alle en snak og tager en beslutning derfra. Vi tager også en snak med Rennes, inden vi beslutter os. 

- Han er nok den bedste unge spiller i verden. Han er lige blevet 18. Han har allerede spillet for det franske landshold. Han er et utroligt talent. Han kunne spille på hvilket som helst hold i verden. 

Agenten siger egentlig det samme, som Camavinga selv har sagt de seneste gange, han er blevet spurgt ind til sin situation.

Jonathan Barnett er i øvrigt også agent for Gareth Bale.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...