• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Stryger kostede point: Klub sætter fans på plads

Foto: Getty Images

Udinese gør deres for at beskytte Jens Stryger Larsen i forbindelse med, at han lavede straffespark onsdag mod Milan.

Af tipsbladet.dk

Jens Stryger Larsen fik en uheldig hovedrolle onsdag aften, da han kostede Udinese to point ved at tage hånden til hjælp i eget straffesparksfelt i kampen mod Milan. Det gav milaneserne et straffespark, som Franck Kessie udnyttede til at score til 1-1, som blev kampens resultat.

Det fik en lang række Udinese-fans til tasterne på de sociale medier, hvor den danske back blev udsat for en hård tone over fejlen, som kostede sejren. Den nordøstlige italienske klub reagerede dog hurtigt selv.

Det skete med et opslag, hvor de slog fast, at Stryger er 'en af dem', som må opfattes som en klar opfordring til at støtte danskeren.

Straffesparket kom endvidere fem minutter inde i dommerens overtid. Det er samtidig 16. gang, at AC Milan har fået et straffespark i denne sæson, som er samme antal som Juventus, Inter, Napoli og Atalanta har fået til sammen.

Udinese ligger selv midt i tabellen af Serie A, hvor de har ni point ned til nedrykningsstregen og 14 op til nærmeste Europa League-plads, hvorfor en sejr havde givet en smule håb om europæisk fodbold.

Simon Kjær spillede med for AC Milan i kampen, som du kan læse mere om her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...