• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Super League-klubber: Krig på vej mod hinanden

Foto: Getty Images

Forholdet mellem klubberne i det oprindelige Super League-projekt er blevet voldsomt forværret.

Af tipsbladet.dk

Juventus, Real Madrid og Barcelona har ikke opgivet planerne om at få oprettet en europæisk Super League, selvom otte af de øvrige klubber af den gruppe, som stod bag planerne har meldt, at de ikke vil alligevel.

Det er noget, som de tre nævnte klubber lader til at være særdeles utilfredse med. Ifølge amerikanske New York Times har klubberne tænkt sig at lægge sag an mod de klubber, som forlader projektet om en ny liga.

Her skulle der blandt andet være tale om store økonomiske konsekvenser, da de tre klubber vil have erstatning, hvis de tilbagetrækkende klubber endegyldigt vælger at droppe ud af den turnering, som hurtigt så ud til at miste pusten, da reaktioner fra blandt andet fans tog til.

I et brev, som førnævnte avis er kommet i besiddelse af, bliver det gjort klart, at der er tale om en såkaldt 'væsentlig overtrædelse' af den aftale, som grundlæggerklubberne havde lavet med hinanden.

Dermed må det siges, at forholdet mellem de største klubber i Europa nu er blevet voldsomt stramt.

Fra UEFA's side har der også været tydelige trusler mod klubberne mod at lave en udbryder-liga, som Super League vil være. Her skulle man have planer om at udelukke klubber, som vil være en del af den potentielle privat-liga en udelukkelse af UEFA-turneringer som Champions League i to sæsoner.

Sagen om Super League er også noget, som FIFA har kigget på. Læs mere om det her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...